Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/9000
Title: | Ούζο : Το παραδοσιακό ελληνικό ποτό και ο ρόλος του στην τουριστική ανάπτυξη περιοχών. |
Institution and School/Department of submitter: | Τ.Ε.Ι. Ηπείρου |
Subject classification: | Τουριστική ανάπτυξη Tourism development |
Keywords: | Ούζο,Ouzo,Λευκά αποστάγματα,White spirits,Γευσιγνωσία,Wine tasting |
Issue Date: | 11-Jun-2018 |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/9000 |
Appears in Collections: | Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Διοίκησης Επιχειρήσεων-Κατεύθυνση Διοίκηση Επιχειρήσεων ΤΕΙ Ηπείρου |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
This item is licensed under a Creative Commons License