Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/9000
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Μπέζας, Αγγελος | el |
dc.date.accessioned | 2018-06-11T09:06:35Z | - |
dc.date.available | 2018-06-11T09:06:35Z | - |
dc.date.issued | 2018-06-11 | - |
dc.identifier.uri | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/9000 | - |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/ | * |
dc.subject | Ούζο | el |
dc.subject | Ouzo | el |
dc.subject | Λευκά αποστάγματα | el |
dc.subject | White spirits | el |
dc.subject | Γευσιγνωσία | el |
dc.subject | Wine tasting | el |
dc.title | Ούζο : Το παραδοσιακό ελληνικό ποτό και ο ρόλος του στην τουριστική ανάπτυξη περιοχών. | el |
heal.type | bachelorThesis | - |
heal.generalDescription | 1560 | el |
heal.classification | Τουριστική ανάπτυξη | el |
heal.classification | Tourism development | el |
heal.dateAvailable | 2024-01-06T16:42:31Z | - |
heal.language | el | - |
heal.access | free | - |
heal.recordProvider | Τ.Ε.Ι. Ηπείρου | el |
heal.publicationDate | 2018-06-08 | - |
heal.bibliographicCitation | Μπέζας,Α. ,2018.Ούζο : Το παραδοσιακό ελληνικό ποτό και ο ρόλος του στην τουριστική ανάπτυξη περιοχών. Πτυχιακή εργασία. Ηγουμενίτσα. ΤΕΙ Ηπείρου. Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. | el |
heal.abstract | Αντικείμενο της πτυχιακής εργασίας είναι το δημοφιλές ελληνικό ποτό ούζο και η συμβολή του στην τουριστική ανάπτυξη περιοχών της Ελλάδας που το παράγουν. Αποτελείται από 4 κεφάλαια. Το πρώτο κεφάλαιο ασχολείται αναλυτικά με το ούζο, την ιστορία του, τον τρόπο παρασκευής, συσκευασίας και κατανάλωσης και την νομοθεσία που διέπει την παραγωγή του. Το δεύτερο κεφάλαιο παρουσιάζονται παρεμφερή ελληνικά λευκά αποστάγματα και συγκεκριμένα το τσίπουρο, η ρακή και η μαστίχα Χίου. Στο τρίτο κεφάλαιο εξετάζεται γενικά η συμβολή του τουρισμού στην οικονομία και δίνεται έμφαση στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Στο τέταρτο κεφάλαιο παρουσιάζονται περιοχές της Ελλάδος που παράγουν ούζο και περιγράφεται αναλυτικά ο τρόπος με τον οποίο η δραστηριότητα αυτή συμβάλει στην τουριστικής τους ανάπτυξη. | el |
heal.advisorName | Δημητρίου, Αμαλία | el |
heal.academicPublisher | Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων - Κατεύθυνση Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας | el |
heal.academicPublisherID | teiep | - |
heal.numberOfPages | 56 | - |
heal.fullTextAvailability | false | - |
Appears in Collections: | Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Διοίκησης Επιχειρήσεων-Κατεύθυνση Διοίκηση Επιχειρήσεων ΤΕΙ Ηπείρου |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
This item is licensed under a Creative Commons License