Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/7291| Title: | Το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας τροφίμων (HACCP) ως τμήμα του Συστήματος Εσωτερικού Ελέγχου (ΣΕΕ).
Εξέταση περίπτωσης: μονάδα μεταποίησης αλιευμάτων. Food Safety Management System (HACCP) as part of the internal control system (ICS). Case study: Fish processing factory. |
| Institution and School/Department of submitter: | Τ.Ε.Ι. Ηπείρου |
| Subject classification: | Σύστημα διασφάλισης ποιότητας HACCP |
| Keywords: | Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων,Σύστημα εσωτερικού ελέγχου,Σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων (ΣΔΑΤ) |
| Issue Date: | 29-Aug-2017 |
| URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/7291 |
| Appears in Collections: | Μεταπτυχιακές εργασίες Τμ. Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ΤΕΙ Ηπείρου |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Sereti, K._MAF_2017.pdf | Μεταπτυχιακή εργασία | 2.14 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License