Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/7291
Title: Το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας τροφίμων (HACCP) ως τμήμα του Συστήματος Εσωτερικού Ελέγχου (ΣΕΕ). Εξέταση περίπτωσης: μονάδα μεταποίησης αλιευμάτων.
Food Safety Management System (HACCP) as part of the internal control system (ICS). Case study: Fish processing factory.
Institution and School/Department of submitter: Τ.Ε.Ι. Ηπείρου
Subject classification: Σύστημα διασφάλισης ποιότητας
HACCP
Keywords: Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων,Σύστημα εσωτερικού ελέγχου,Σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων (ΣΔΑΤ)
Issue Date: 29-Aug-2017
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/7291
Appears in Collections:Μεταπτυχιακές εργασίες Τμ. Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ΤΕΙ Ηπείρου

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sereti, K._MAF_2017.pdfΜεταπτυχιακή εργασία2.14 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons