Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/7291
Title: | Το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας τροφίμων (HACCP) ως τμήμα του Συστήματος Εσωτερικού Ελέγχου (ΣΕΕ).
Εξέταση περίπτωσης: μονάδα μεταποίησης αλιευμάτων. Food Safety Management System (HACCP) as part of the internal control system (ICS). Case study: Fish processing factory. |
Institution and School/Department of submitter: | Τ.Ε.Ι. Ηπείρου |
Subject classification: | Σύστημα διασφάλισης ποιότητας HACCP |
Keywords: | Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων,Σύστημα εσωτερικού ελέγχου,Σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων (ΣΔΑΤ) |
Issue Date: | 29-Aug-2017 |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/7291 |
Appears in Collections: | Μεταπτυχιακές εργασίες Τμ. Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ΤΕΙ Ηπείρου |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Sereti, K._MAF_2017.pdf | Μεταπτυχιακή εργασία | 2.14 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License