Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/7256
Title: Εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον μιας οικογενειακής επιχείρησης (τυροκομείο) και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει.
Internal and external environment of family business (cheese dairy) and the difficulties to deal with.
Institution and School/Department of submitter: Τ.Ε.Ι. Ηπείρου
Subject classification: Τυροκομικά εργοστάσια
Cheese factories
Επεξεργασία γαλακτοκομικών
Dairy processing
Keywords: Οικογενειακή επιχείρηση,Family business,Eσωτερικό, εξωτερικό περιβάλλον,Interior, exterior environment
Issue Date: 19-Jul-2017
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/7256
Appears in Collections:Μεταπτυχιακές εργασίες Τμ. Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ΤΕΙ Ηπείρου

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Boubas, K._MAF_2017.pdfΜεταπτυχιακή εργασία906.16 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons