Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/7256
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΜπούμπας, Κωνσταντίνοςel
dc.date.accessioned2017-07-19T10:42:51Z-
dc.date.available2017-07-19T10:42:51Z-
dc.date.issued2017-07-19-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/7256-
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/*
dc.subjectΟικογενειακή επιχείρησηel
dc.subjectFamily businessen
dc.subjectEσωτερικό, εξωτερικό περιβάλλονel
dc.subjectInterior, exterior environmenten
dc.titleΕσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον μιας οικογενειακής επιχείρησης (τυροκομείο) και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει.el
dc.titleInternal and external environment of family business (cheese dairy) and the difficulties to deal with.en
heal.typemasterThesisel
heal.generalDescriptionΤμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής MAF -- Α/Α 0017el
heal.classificationΤυροκομικά εργοστάσιαel
heal.classificationCheese factoriesen
heal.classificationΕπεξεργασία γαλακτοκομικώνel
heal.classificationDairy processingen
heal.dateAvailable2024-01-06T13:18:11Z-
heal.languageelel
heal.accessfreeel
heal.recordProviderΤ.Ε.Ι. Ηπείρουel
heal.publicationDate2017-
heal.bibliographicCitationΜπούμπας, Κ., 2017. Εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον μιας οικογενειακής επιχείρησης (τυροκομείο) και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Μεταπτυχιακή εργασία. Πρέβεζα: Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας. Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής.el
heal.abstractΣτη σύγχρονη ελληνική κοινωνία οι οικογενειακές επιχειρήσεις αποτελούν ένα αξιοσημείωτο υποσύνολο σε σχέση με το σύνολο των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας . Η σημαντική αυτή παρουσία των οικογενειακών επιχειρήσεων έχει τις ρίζες της στο παρελθόν καθώς οι οικογενειακές επιχειρήσεις αποτελούν αν όχι την παλαιότερη, μια από τις παλαιότερες μορφές επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Ελλάδα. Κατά το παρελθόν, η έλλειψη επιχειρήσεων βαριάς βιομηχανίας στη χώρα μας οδήγησε στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων που είχαν ως βάση τους την οικογένεια. Εξάλλου ο οικογενειακός θεσμός αποτελεί το δυνατότερο θεσμό και τη βάση της ελληνικής κοινωνίας. Σκοπός της παρούσας πτυχιακής εργασίας αποτελεί η μελέτη του εσωτερικού και εξωτερικού περιβάλλοντος μιας οικογενειακής επιχείρησης (τυροκομείου) και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, οι επιπτώσεις της κρίσης στη λειτουργία της ,τα διάφορα προβλήματα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει.el
heal.abstractIn modern Greek society, family businesses are a remarkable subset in relation to all companies operating in our country. The significant presence of family businesses has its roots in the past as family businesses represent if not the oldest, one of the oldest forms of doing business in Greece. In the past, the lack of heavy industry enterprises in our country led to the development of undertakings were based on the family. Besides the family institution is the strongest institution and the foundation of Greek society. The aim of this thesis is the study of the internal and external environment of a family business (cheese) and the difficulties encountered, the impact of the crisis in the operation, the various problems and challengesen
heal.advisorNameΝαξάκης, Χαρίλαοςel
heal.committeeMemberNameΚαραμάνης, Κωνσταντίνοςel
heal.committeeMemberNameΔιακομιχάλης, Μιχαήλel
heal.academicPublisherΣχολή Διοίκησης και Οικονομίας. Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής.el
heal.academicPublisherIDteiepel
heal.numberOfPages72el
heal.fullTextAvailabilitytrue-
dc.contributor.masterΜΠΣ: Λογιστική - Χρηματοοικονομική και Διοικητική Επιστήμηel
Appears in Collections:Μεταπτυχιακές εργασίες Τμ. Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ΤΕΙ Ηπείρου

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Boubas, K._MAF_2017.pdfΜεταπτυχιακή εργασία906.16 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons