Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/7256
Title: | Εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον μιας οικογενειακής επιχείρησης (τυροκομείο) και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Internal and external environment of family business (cheese dairy) and the difficulties to deal with. |
Institution and School/Department of submitter: | Τ.Ε.Ι. Ηπείρου |
Subject classification: | Τυροκομικά εργοστάσια Cheese factories Επεξεργασία γαλακτοκομικών Dairy processing |
Keywords: | Οικογενειακή επιχείρηση,Family business,Eσωτερικό, εξωτερικό περιβάλλον,Interior, exterior environment |
Issue Date: | 19-Jul-2017 |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/7256 |
Appears in Collections: | Μεταπτυχιακές εργασίες Τμ. Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ΤΕΙ Ηπείρου |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Boubas, K._MAF_2017.pdf | Μεταπτυχιακή εργασία | 906.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License