Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/13181| Title: | Η χρήση υποπροϊόντων ελαιουργίας, οινοποιίας και τυροκομίας ως συστατικών για την διατροφή πτηνών κρεοπαραγωγής και η επίδραση τους στις ζωοτεχνικές αποδόσεις και στους δείκτες υγείας. | 
| Institution and School/Department of submitter: | Τ.Ε.Ι. Ηπείρου | 
| Subject classification: | Μεσογειακή διατροφή | 
| Keywords: | Απόβλητα τυροκομείων,Πολυφαινόλες,Κρεοπαραγωγός ορνιθοτροφία | 
| Issue Date: | 7-Feb-2022 | 
| URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/13181 | 
| Link: | Πτυχιακή Εργασία | 
| Appears in Collections: | Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| «Η ΧΡΗΣΗ ΥΠΟΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΥΡΟΚΟΜΙΑΣ ΩΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΤΗΝΩΝ ΚΡΕΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.pdf | Πτυχιακές Εργασίες | 8.48 MB | Adobe PDF | View/Open | 
This item is licensed under a Creative Commons License
     
    
 
                         
                         
     
    