Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/13181
Title: Η χρήση υποπροϊόντων ελαιουργίας, οινοποιίας και τυροκομίας ως συστατικών για την διατροφή πτηνών κρεοπαραγωγής και η επίδραση τους στις ζωοτεχνικές αποδόσεις και στους δείκτες υγείας.
Institution and School/Department of submitter: Τ.Ε.Ι. Ηπείρου
Subject classification: Μεσογειακή διατροφή
Keywords: Απόβλητα τυροκομείων,Πολυφαινόλες,Κρεοπαραγωγός ορνιθοτροφία
Issue Date: 7-Feb-2022
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/13181
Link: Πτυχιακή Εργασία
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής



This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons