Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/13181| Title: | Η χρήση υποπροϊόντων ελαιουργίας, οινοποιίας και τυροκομίας ως συστατικών για την διατροφή πτηνών κρεοπαραγωγής και η επίδραση τους στις ζωοτεχνικές αποδόσεις και στους δείκτες υγείας. |
| Institution and School/Department of submitter: | Τ.Ε.Ι. Ηπείρου |
| Subject classification: | Μεσογειακή διατροφή |
| Keywords: | Απόβλητα τυροκομείων,Πολυφαινόλες,Κρεοπαραγωγός ορνιθοτροφία |
| Issue Date: | 7-Feb-2022 |
| URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/13181 |
| Link: | Πτυχιακή Εργασία |
| Appears in Collections: | Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| «Η ΧΡΗΣΗ ΥΠΟΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΥΡΟΚΟΜΙΑΣ ΩΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΤΗΝΩΝ ΚΡΕΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.pdf | Πτυχιακές Εργασίες | 8.48 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License