Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/13075
Title: | Συγκριτική αξιολόγηση της ολικής αντιοξειδωτικής ικανότητας και της περιεκτικότητας σε φαινολικά συστατικά των ποικιλιών Αμπέλου Μοσχάτο Αμβούργου και Syrah που καλλιεργούνται στην περιοχή του Δομοκού Φθιώτιδας. |
Institution and School/Department of submitter: | Τ.Ε.Ι. Ηπείρου |
Subject classification: | Καλλιέργεια αμπέλου |
Keywords: | Αντιοξειδωτικές ουσίες,Φαινολικά συστατικά |
Issue Date: | 11-Oct-2021 |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/13075 |
Link: | Πτυχιακή Εργασία |
Appears in Collections: | Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ΜΟΣΧ-ΚΟΥΤΡΑ-ΠΑΝΗ.pdf | Πτυχιακή Εργασία | 2.2 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License