Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/13075
Title: Συγκριτική αξιολόγηση της ολικής αντιοξειδωτικής ικανότητας και της περιεκτικότητας σε φαινολικά συστατικά των ποικιλιών Αμπέλου Μοσχάτο Αμβούργου και Syrah που καλλιεργούνται στην περιοχή του Δομοκού Φθιώτιδας.
Institution and School/Department of submitter: Τ.Ε.Ι. Ηπείρου
Subject classification: Καλλιέργεια αμπέλου
Keywords: Αντιοξειδωτικές ουσίες,Φαινολικά συστατικά
Issue Date: 11-Oct-2021
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/13075
Link: Πτυχιακή Εργασία
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ΜΟΣΧ-ΚΟΥΤΡΑ-ΠΑΝΗ.pdfΠτυχιακή Εργασία2.2 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons