Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/11590
Title: Η Ασφάλεια των τροφίμων και οι νέοι διατροφικοί κίνδυνοι. Ο ρόλος του ΕΦΕΤ.
Food safety and new nutritional risks. The role of EFET.
Institution and School/Department of submitter: Τ.Ε.Ι. Ηπείρου
Subject classification: Ασφάλεια τροφίμων
Food safety
Keywords: Ασφάλεια,Τρόφιμα,Ποιότητα,Διατροφή,Safety,Food,Nutrition,Quality
Issue Date: 17-Sep-2020
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/11590
Appears in Collections:Μεταπτυχιακές εργασίες Τμ. Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ΤΕΙ Ηπείρου

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Karatzeni,M._MAF_2020.pdfΜεταπτυχιακή εργασία2.59 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons