Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/11590
Title: | Η Ασφάλεια των τροφίμων και οι νέοι διατροφικοί κίνδυνοι. Ο ρόλος του ΕΦΕΤ. Food safety and new nutritional risks. The role of EFET. |
Institution and School/Department of submitter: | Τ.Ε.Ι. Ηπείρου |
Subject classification: | Ασφάλεια τροφίμων Food safety |
Keywords: | Ασφάλεια,Τρόφιμα,Ποιότητα,Διατροφή,Safety,Food,Nutrition,Quality |
Issue Date: | 17-Sep-2020 |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/11590 |
Appears in Collections: | Μεταπτυχιακές εργασίες Τμ. Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ΤΕΙ Ηπείρου |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Karatzeni,M._MAF_2020.pdf | Μεταπτυχιακή εργασία | 2.59 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License