Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/10660
Title: | Μελέτη της ολικής αντιοξειδωτικής ικανότητας του χυμού πορτοκαλιών καλλιεργούμενων στον Νομό Αργολίδας. |
Institution and School/Department of submitter: | Τ.Ε.Ι. Ηπείρου |
Subject classification: | Εσπεριοειδή - Ελλάδα - Αργολίδα |
Keywords: | Αργολίδα,Πορτοκάλι |
Issue Date: | 4-Feb-2020 |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/10660 |
Link: | Πτυχιακή Εργασία |
Appears in Collections: | Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Πτυχιακή Εργασία Βαγγέλη Κολιγλιάτης reviewed 22-1-2020 (1)-converted.pdf | Πτυχιακή Εργασία | 1.19 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License