Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/10660
Title: Μελέτη της ολικής αντιοξειδωτικής ικανότητας του χυμού πορτοκαλιών καλλιεργούμενων στον Νομό Αργολίδας.
Institution and School/Department of submitter: Τ.Ε.Ι. Ηπείρου
Subject classification: Εσπεριοειδή - Ελλάδα - Αργολίδα
Keywords: Αργολίδα,Πορτοκάλι
Issue Date: 4-Feb-2020
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/10660
Link: Πτυχιακή Εργασία
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Πτυχιακή Εργασία Βαγγέλη Κολιγλιάτης reviewed 22-1-2020 (1)-converted.pdfΠτυχιακή Εργασία1.19 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons