Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/39057
Title: | Πιλοτική ζύμωση φυσικώς ώριμων επιτραπέζιων ελιών: επιλογή και χρήση εκκινητών ζύμωσης για τη βελτίωση των ποιοτικών χαρακτηριστικών |
Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών |
Keywords: | Ζύμωση επιτραπέζιων ελιών,Εκκινητές ζύμωσης,Πτητικές ενώσεις,Φαινολικές ενώσεις |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/39057 |
Appears in Collections: | Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Chytiri_PHD_UOI_2025.pdf | ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ-ΖΥΜΩΣΗ ΦΥΣΙΚΩΣ ΩΡΙΜΩΝ ΕΛΙΩΝ | 3.64 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.