Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/38737| Title: | Μελέτη επίδρασης προσθήκης εκχυλισμάτων φυτικών προϊόντων σε ποιοτικά χαρακτηριστικά τσίπουρου |
| Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών |
| Subject classification: | Εμπλουτισμός τσίπουρου Enrichment tsipouro |
| Keywords: | Τσίπουρο,Τσάι,Tsipouro,Tea |
| URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/38737 |
| Appears in Collections: | Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Μ.Ε. Τσακμάκη Γεωργία (2025).pdf | 2.92 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License