Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/38695
Title: Ερέβινθοι και κύαμοι στο πιάτο. Οι διατροφικές συνήθειες στην Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία από την υστροβυζαντινή ως την νεότερη εποχή
Alternative title / Subtitle: Ερέβινθοι and κύαμοι on the plate. Dietary habits in Epirus and Aitoloakarnania from the late byzantine to the modern period (Τίτλος περίληψης)
Αρχαιολογία = Archaeology
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης
Subject classification: Διατροφικές συνήθειες--Ελλάδα, Αρχαία--Ιστορία
Μαγειρική, Ελληνική--Ιστορία
Διατροφή--Ελλάδα, Αρχαία--Πηγές
Όσπρια--Διατροφή
Keywords: Ρεβύθια (Ερέβινθοι),Κουκιά (Κύαμοι),Όσπρια,Δυτική Ελλάδα,Σκεύη μαγειρέματος,Ιστοριογραφία της διατροφής
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/38695
Publisher: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Φιλοσοφική Σχολή. Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας
Appears in Collections:Τόμος 49 (2022)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ερέβινθοι και κύαμοι στο πιάτο.pdf7.07 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons