Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/38431
Title: Εφαρμογές αέριας και υγρής χρωματογραφίας στην ανάλυση προϊόντων γάλακτος και ερυθρών οίνων
Some applications of gas and liquid chromatography in analysis of dairy products and red wines
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών
Keywords: Τυρί Φέτα,Στραγγιστό Γιαούρτι,Οίνος Cabernet Sauvignon,Οίνος Βλάχικο,Πτητικές ενώσεις,Φαινολικές ενώσεις,HS-SPME,GC/MS,GC x GC ToF MS,Feta cheese,Strained Yoghurt,Wine Cabernet Sauvignon,Wine Vlaxiko,Volatile compounds,Phenolic compounds,HS-SPME,GC/MS,GC x GC ToF MS
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/38431
Appears in Collections:Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Μ.Ε Τοσουνίδης Αλέξανδρος (2024).pdf9.84 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons