Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/38431
Title: | Εφαρμογές αέριας και υγρής χρωματογραφίας στην ανάλυση προϊόντων γάλακτος και ερυθρών οίνων Some applications of gas and liquid chromatography in analysis of dairy products and red wines |
Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών |
Keywords: | Τυρί Φέτα,Στραγγιστό Γιαούρτι,Οίνος Cabernet Sauvignon,Οίνος Βλάχικο,Πτητικές ενώσεις,Φαινολικές ενώσεις,HS-SPME,GC/MS,GC x GC ToF MS,Feta cheese,Strained Yoghurt,Wine Cabernet Sauvignon,Wine Vlaxiko,Volatile compounds,Phenolic compounds,HS-SPME,GC/MS,GC x GC ToF MS |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/38431 |
Appears in Collections: | Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Μ.Ε Τοσουνίδης Αλέξανδρος (2024).pdf | 9.84 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License