Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/37254
Title: Προσδιορισμός της περιεκτικότητας του ελαιόλαδου σε ολικές φαινόλες τριών ποικιλιών ελιάς
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Γεωπονίας. Τμήμα Γεωπονίας - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής
Subject classification: Ελαιόλαδο - Ολικές Φαινόλες
Keywords: Ολικές φαινόλες,Ελαιόλαδο
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/37254
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.16965
Link: Πτυχιακή εργασία
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ΓΚΙΟΝΗ ΑΪΝΤΑ - ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ.pdf2.61 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons