Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/37254
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΓκιόνη, Αϊνταel
dc.date.accessioned2024-04-08T12:54:52Z-
dc.date.available2024-04-08T12:54:52Z-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/37254-
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.16965-
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/*
dc.subjectΟλικές φαινόλεςel
dc.subjectΕλαιόλαδοel
dc.titleΠροσδιορισμός της περιεκτικότητας του ελαιόλαδου σε ολικές φαινόλες τριών ποικιλιών ελιάςel
heal.typebachelorThesis-
heal.type.enBachelor thesisen
heal.type.elΠροπτυχιακή/Διπλωματική εργασίαel
heal.classificationΕλαιόλαδο - Ολικές Φαινόλες-
heal.identifier.secondaryΠτυχιακή εργασία-
heal.dateAvailable2024-04-08T12:55:52Z-
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Γεωπονίας. Τμήμα Γεωπονίας - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγήςel
heal.publicationDate2023-
heal.bibliographicCitationΒιβλιογραφία: 59 - 70el
heal.advisorNameΚαριπίδης, Χαράλαμποςel
heal.committeeMemberNameΜπέζα, Παρασκευήel
heal.committeeMemberNameΣτουρνάρας, Βασίλειοςel
heal.academicPublisherΤμήμα Γεωπονίας - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγήςel
heal.academicPublisherIDuoi-
heal.numberOfPages70 σ.-
heal.fullTextAvailabilitytrue-
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ΓΚΙΟΝΗ ΑΪΝΤΑ - ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ.pdf2.61 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons