Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/36822
Title: Αντιοξειδωτική δράση και συγκέντρωση πεπτιδίων υδατικών εκχυλισμάτων Φέτας, Μετσοβόνε και συναφών τυριών
Antioxidant activity and peptide content of water soluble extracts of Feta, Metsovone and related cheeses
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών
Keywords: Φέτα και άλλα τυριά άλμης,Μετσοβόνε και άλλα καπνιστά τυριά,Υδατικό εκχύλισμα τυριών,Ωρίμανση και διατήρηση,Διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας,Αντιοξειδωτική δράση,Συγκέντρωση αμινοξέων και πεπτιδιών,Αντιφλεγμονώδης δράση,Feta and other brined cheeses,Metsovone and other smoked cheeses,Water soluble extract of cheeses,Ripening and storage,Different regions of Greece,Antioxidant activity,Concentration of amino acids and peptides,Anti-inflammatory activity
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/36822
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.16535
Appears in Collections:Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Μ.Ε. Καλλέ Αθηνά (2024).pdf1.34 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons