Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/32352
Title: Τροφιμογενείς λοιμώξεις από την κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων
Foodborne infections from consumption of dairy products
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Επιστημών Υγείας
Subject classification: Tροφιμογενείς λοιμώξεις
Keywords: Tροφιμογενείς λοιμώξεις,Βακτήρια,Γάλα,Γαλακτοκομικά προϊόντα,Foodborne infections,Bacteria,Milk,Dairy product
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/32352
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.12163
Appears in Collections:Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΙΑΤ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Μ.Ε. ΒΛΑΧΟΥ ΕΛΕΝΗ 2022.pdf5.26 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons