Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/32352
Title: | Τροφιμογενείς λοιμώξεις από την κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων Foodborne infections from consumption of dairy products |
Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Επιστημών Υγείας |
Subject classification: | Tροφιμογενείς λοιμώξεις |
Keywords: | Tροφιμογενείς λοιμώξεις,Βακτήρια,Γάλα,Γαλακτοκομικά προϊόντα,Foodborne infections,Bacteria,Milk,Dairy product |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/32352 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.12163 |
Appears in Collections: | Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΙΑΤ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Μ.Ε. ΒΛΑΧΟΥ ΕΛΕΝΗ 2022.pdf | 5.26 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License