Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/31557
Title: Μελέτη οπτικών ιδιοτήτων σε παγωμένο / μη-παγωμένο χοιρινό δέρμα με αισθητήρα οπτικών ινών
Study of visual properties on frozen / non-frozen pork skin with fiber sensor
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Φυσικής
Subject classification: Κρυοχειρουγική
Keywords: Οπτική σκέδαση,Δέρμα,Κρυοχειρουγική,Αισθητήρες οπτικών ινών,Optical scattering,Skin,Cryosurgery,Optical fiben sensors
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/31557
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.11373
Appears in Collections:Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΦΥΣ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Μ.Ε. ΝΤΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΘΩΜΑΣ 2021.pdf2.29 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons