Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/27934
Title: | Εφαρμογή πρωτότυπων μεθοδολογιών NMR στη μελέτη της λιπιδικής φάσης γάλακτος και γαλακτομικών προϊόντων |
Alternative title / Subtitle: | μεθοδολογία της χρωματογραφίας των SPIN |
Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας |
Subject classification: | Γάλα -- Ανάλυση Γαλακτοκομικά προϊόντα |
Keywords: | Σύσταση του γάλακτος,Ωφέλη γαλακτομικών προϊόντων,Αρνητικές δράσεις του γάλακτος |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/27934 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.1921 |
Appears in Collections: | Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Μ.Ε. ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Δ. 2015.pdf | 4.16 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License