Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/27934
Title: Εφαρμογή πρωτότυπων μεθοδολογιών NMR στη μελέτη της λιπιδικής φάσης γάλακτος και γαλακτομικών προϊόντων
Alternative title / Subtitle: μεθοδολογία της χρωματογραφίας των SPIN
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας
Subject classification: Γάλα -- Ανάλυση
Γαλακτοκομικά προϊόντα
Keywords: Σύσταση του γάλακτος,Ωφέλη γαλακτομικών προϊόντων,Αρνητικές δράσεις του γάλακτος
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/27934
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.1921
Appears in Collections:Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Μ.Ε. ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Δ. 2015.pdf4.16 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons