Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/9096
Title: Εφαρμογή του συστήματος HACCP σε εταιρείες επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος.
Institution and School/Department of submitter: Τ.Ε.Ι. Ηπείρου
Subject classification: Ζωϊκή Παραγωγή
Keywords: HACCP
Issue Date: 21-Jun-2018
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/9096
Link: Πτυχιακή Εργασία
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
αθανασοπουλου χρυσαυγη.pdfΠτυχιακή Εργασία955.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.