Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/9096
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΑθανασοπούλου, Χρυσαυγήel
dc.date.accessioned2018-06-21T10:26:46Z-
dc.date.available2018-06-21T10:26:46Z-
dc.date.issued2018-06-21-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/9096-
dc.rightsDefault License-
dc.subjectHACCPel
dc.titleΕφαρμογή του συστήματος HACCP σε εταιρείες επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος.el
heal.typebachelorThesisel
heal.classificationΖωϊκή Παραγωγήel
heal.identifier.secondaryΠτυχιακή Εργασίαel
heal.dateAvailable2024-01-06T16:02:19Z-
heal.languageelel
heal.accessfreeel
heal.recordProviderΤ.Ε.Ι. Ηπείρουel
heal.publicationDate2018-03-15-
heal.bibliographicCitationΑθανασοπούλου, Χ., 2018. Εφαρμογή του συστήματος HACCP σε εταιρείες επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος.Πτυχιακή εργασία. Άρτα: Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής.el
heal.advisorNameΧατζηζήσης, Λάμπροςel
heal.committeeMemberNameΧατζηζήσης, Λάμπροςel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Τεχνολόγων Γεωπονίας - Τμήμα Ζωικής Παραγωγήςel
heal.academicPublisherIDteiepel
heal.numberOfPages65el
heal.fullTextAvailabilitytrue-
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
αθανασοπουλου χρυσαυγη.pdfΠτυχιακή Εργασία955.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.