Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/6606
Title: Η επίδραση ορισμένων λιπαντικών επεμβάσεων σε ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά και τη θρεπτική κατάσταση των ποικιλιών μανταρινιάς "Spinoso" & "Clementine".
Institution and School/Department of submitter: Τ.Ε.Ι. Ηπείρου
Subject classification: Εσπεριδοειδή - Ποικιλίες
Μανταρινιά - Ποικιλίες - Srinoso
Μανταρινιά - Ποικιλιες - Clementine
Keywords: Μανταρινιά
Issue Date: 21-Feb-2017
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/6606
Link: Πτυχιακή εργασία
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
876.pdfΠτυχιακή εργασία2.06 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons