Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/6606
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΠανταζής, Θεόδωροςel
dc.date.accessioned2017-02-21T09:42:51Z-
dc.date.available2017-02-21T09:42:51Z-
dc.date.issued2017-02-21-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/6606-
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/*
dc.subjectΜανταρινιάel
dc.titleΗ επίδραση ορισμένων λιπαντικών επεμβάσεων σε ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά και τη θρεπτική κατάσταση των ποικιλιών μανταρινιάς "Spinoso" & "Clementine".el
heal.typebachelorThesis-
heal.generalDescriptionΤμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής. - Α/Α 0876el
heal.classificationΕσπεριδοειδή - Ποικιλίεςel
heal.classificationΜανταρινιά - Ποικιλίες - Srinosoel
heal.classificationΜανταρινιά - Ποικιλιες - Clementineel
heal.identifier.secondaryΠτυχιακή εργασία-
heal.dateAvailable2024-01-06T09:43:14Z-
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΤ.Ε.Ι. Ηπείρουel
heal.publicationDate2016-
heal.bibliographicCitationΠανταζής, Θ., 2016. Η επίδραση ορισμένων λιπαντικών επεμβάσεων σε ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά και τη θρεπτική κατάσταση των ποικιλιών μανταρινιάς "Spinoso" & "Clementine". Πτυχιακή εργασία. Άρτα. Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής.el
heal.advisorNameΚαριπίδης, Χαράλαμποςel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγήςel
heal.academicPublisherIDteiep-
heal.numberOfPages74-
heal.fullTextAvailabilitytrue-
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
876.pdfΠτυχιακή εργασία2.06 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons