Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/5305| Title: | Τα συστατικά των γαλακτοκομικών προϊόντα και η ανθρώπινη υγεία. |
| Institution and School/Department of submitter: | Τ.Ε.Ι. Ηπείρου |
| Subject classification: | Γαλακτοκομικά προϊόντα - Ανάλυση Γάλα - Συστατικά |
| Keywords: | Γάλα |
| Issue Date: | 17-Jun-2016 |
| URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/5305 |
| Appears in Collections: | Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.