Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/5305
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΠανταζής, Νεκτάριοςel
dc.date.accessioned2016-06-17T08:20:40Z-
dc.date.available2016-06-17T08:20:40Z-
dc.date.issued2016-06-17-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/5305-
dc.rightsDefault License-
dc.subjectΓάλαel
dc.titleΤα συστατικά των γαλακτοκομικών προϊόντα και η ανθρώπινη υγεία.el
heal.typebachelorThesis-
heal.generalDescriptionΤμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής - Α/Α 0343el
heal.classificationΓαλακτοκομικά προϊόντα - Ανάλυσηel
heal.classificationΓάλα - Συστατικάel
heal.dateAvailable2024-01-06T15:50:12Z-
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΤ.Ε.Ι. Ηπείρουel
heal.publicationDate2016-
heal.bibliographicCitationΠανταζής, Ν., 2016. Τα συστατικά των γαλακτοκομικών προϊόντα και η ανθρώπινη υγεία. Πτυχιακή εργασία. Άρτα. Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής.el
heal.advisorNameΤζώρα, Αθηνάel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγήςel
heal.academicPublisherIDteiep-
heal.fullTextAvailabilityfalse-
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.