Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/13232
Title: Η επίδραση των υποπροϊόντων της ελαιουργίας, της οινοποιίας και της τυροκομίας στο σιτηρέσιο των Broilers και στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ορνιθείου κρέατος.
Institution and School/Department of submitter: Τ.Ε.Ι. Ηπείρου
Subject classification: Κτηνοτροφία
Keywords: Διατροφή -υγεία ζώων,Ζωοτροφές,Μονάδα πάχυνσης πτηνών,Ορνιθείου κρέατος
Issue Date: 9-Feb-2022
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/13232
Link: Πτυχιακή Εργασία
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΑΡΧΑΚΗΣ-ΚΑΤΡΑΧΟΥΡΑΣ 4-2-2022.pdfΠτυχιακές Εργασίες3.38 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons