Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/1213
Title: | Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Μελέτη περίπτωσης: Η ίδρυση εστιατορίου με βιολογικό μενού |
Institution and School/Department of submitter: | Τ.Ε.Ι. Ηπείρου |
Subject classification: | Επιχειρήσεις -- Διοίκηση και οργάνωση |
Keywords: | Επιχειρησιακή καινοτομία,Καινοτομία,Διοίκηση επιχειρήσεων |
Issue Date: | 13-Aug-2014 |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/1213 |
Appears in Collections: | Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ΤΕΙ Ηπείρου |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
fin_20120609.pdf | Πτυχιακή εργασία | 815.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License