Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/1213
Title: Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Μελέτη περίπτωσης: Η ίδρυση εστιατορίου με βιολογικό μενού
Institution and School/Department of submitter: Τ.Ε.Ι. Ηπείρου
Subject classification: Επιχειρήσεις -- Διοίκηση και οργάνωση
Keywords: Επιχειρησιακή καινοτομία,Καινοτομία,Διοίκηση επιχειρήσεων
Issue Date: 13-Aug-2014
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/1213
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ΤΕΙ Ηπείρου

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
fin_20120609.pdfΠτυχιακή εργασία815.69 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons