Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/11925
Title: | Αποδοτικότητα των επιχειρήσεων κατά την διάρκεια της κρίσης: Η περίπτωση του κλάδου τροφίμων στην Ελλάδα. Firm's performance during the financial crisis: The case of food sector in Greece. |
Institution and School/Department of submitter: | Τ.Ε.Ι. Ηπείρου |
Subject classification: | Χρηματοοικονομικές κρίσεις -- Ελλάδα Βιομηχανία τροφίμων και εμπόριο |
Keywords: | Κλάδος τροφίμων,Χρηματοπιστωτική κρίση,Ελλάδα.,Επιχειρηματικότητα,Προοπτικές,Food industry,Financial crisis,Greece, entrepreneurship,Entrepreneurship,Perspectives for the future |
Issue Date: | 10-Dec-2020 |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/11925 |
Appears in Collections: | Μεταπτυχιακές εργασίες Τμ. Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ΤΕΙ Ηπείρου |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Konidari, E. _MAF_2020.pdf | Μεταπτυχιακή εργασία | 9.46 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License