Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/11925
Title: Αποδοτικότητα των επιχειρήσεων κατά την διάρκεια της κρίσης: Η περίπτωση του κλάδου τροφίμων στην Ελλάδα.
Firm's performance during the financial crisis: The case of food sector in Greece.
Institution and School/Department of submitter: Τ.Ε.Ι. Ηπείρου
Subject classification: Χρηματοοικονομικές κρίσεις -- Ελλάδα
Βιομηχανία τροφίμων και εμπόριο
Keywords: Κλάδος τροφίμων,Χρηματοπιστωτική κρίση,Ελλάδα.,Επιχειρηματικότητα,Προοπτικές,Food industry,Financial crisis,Greece, entrepreneurship,Entrepreneurship,Perspectives for the future
Issue Date: 10-Dec-2020
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/11925
Appears in Collections:Μεταπτυχιακές εργασίες Τμ. Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ΤΕΙ Ηπείρου

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konidari, E. _MAF_2020.pdfΜεταπτυχιακή εργασία9.46 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons