Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/9961
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/9961
ISSN: 1567-5688
Link: <Go to ISI>://000228739000212
http://ac.els-cdn.com/S1567568805802107/1-s2.0-S1567568805802107-main.pdf?_tid=103d8687071e00794c5e1fead378fefb&acdnat=1333111588_679561efc9f80ed03a9c55e33be822bc
Appears in Collections:Άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά ( Ανοικτά)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Milionis-2005-Beneficial effect of.pdf128.94 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons