Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/631| Title: | Μελέτη των βιολογικών επιδράσεων συστατικών διατροφικών προϊόντων |
| Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Σχολή Ιατρικής Τμήμα Ιατρικής Τομέας Λειτουργικός - Κλινικοεργαστηριακός Εργαστήριο Πειραματικής Φυσιολογίας |
| Subject classification: | Οξειδωτικό στρες Αντιοξειδωτικά |
| Keywords: | Αντιοξειδωτικά,Οξειδωτικό στρες,Φλαβονοειδή,Κατεχίνες,Ολική αντιοξειδωτική ικανότητα,Αντιοξειδωτικά ένζυμα |
| URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/631 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.266 |
| Link: | http://thesis.ekt.gr/thesisBookReader/id/22145#page/1/mode/2up |
| Appears in Collections: | Διδακτορικές Διατριβές - ΙΑΤ |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Δ.Δ. ΣΙΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 2010.pdf | 8.98 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License