Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/5678
Title: Μελέτη της επίδρασης συσκευασίας και φυσικών αντιμικροβιακών παραγόντων στην ποιότητα και υγιεινή παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων - τροφίμων
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας
Subject classification: Τρόφιμα σύσταση
Τρόφιμα συσκευασία
Τεχνολογία τροφίμων
Keywords: -
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/5678
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.1798
Link: Δ.Δ. ΤΣΙ 2013
Appears in Collections:Διδακτορικές Διατριβές - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Δ.Δ. - ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΡΑΚΗ.pdf11.35 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons