Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/5678
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΤσιράκη, Μαρία Ι.el
dc.date.accessioned2015-10-29T07:11:48Z-
dc.date.available2015-10-29T07:11:48Z-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/5678-
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.1798-
dc.rightsDefault License-
dc.subject-el
dc.titleΜελέτη της επίδρασης συσκευασίας και φυσικών αντιμικροβιακών παραγόντων στην ποιότητα και υγιεινή παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων - τροφίμωνel
heal.typedoctoralThesis-
heal.type.enDoctoral thesisen
heal.type.elΔιδακτορική διατριβήel
heal.classificationΤρόφιμα σύστασηel
heal.classificationΤρόφιμα συσκευασίαel
heal.classificationΤεχνολογία τροφίμωνel
heal.identifier.secondaryΔ.Δ. ΤΣΙ 2013-
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείαςel
heal.publicationDate2013-
heal.bibliographicCitationΒιβλιογραφία: σ. 265-311
heal.advisorNameΣαββαΐδης, Ιωάννηςel
heal.committeeMemberName-
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείαςel
heal.academicPublisherIDuoi-
heal.numberOfPages311 σ.-
heal.fullTextAvailabilitytrue-
Appears in Collections:Διδακτορικές Διατριβές - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Δ.Δ. - ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΡΑΚΗ.pdf11.35 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons