Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/5678
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Τσιράκη, Μαρία Ι. | el |
dc.date.accessioned | 2015-10-29T07:11:48Z | - |
dc.date.available | 2015-10-29T07:11:48Z | - |
dc.identifier.uri | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/5678 | - |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.1798 | - |
dc.rights | Default License | - |
dc.subject | - | el |
dc.title | Μελέτη της επίδρασης συσκευασίας και φυσικών αντιμικροβιακών παραγόντων στην ποιότητα και υγιεινή παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων - τροφίμων | el |
heal.type | doctoralThesis | - |
heal.type.en | Doctoral thesis | en |
heal.type.el | Διδακτορική διατριβή | el |
heal.classification | Τρόφιμα σύσταση | el |
heal.classification | Τρόφιμα συσκευασία | el |
heal.classification | Τεχνολογία τροφίμων | el |
heal.identifier.secondary | Δ.Δ. ΤΣΙ 2013 | - |
heal.language | el | - |
heal.access | free | - |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας | el |
heal.publicationDate | 2013 | - |
heal.bibliographicCitation | Βιβλιογραφία: σ. 265-311 | |
heal.advisorName | Σαββαΐδης, Ιωάννης | el |
heal.committeeMemberName | - | |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας | el |
heal.academicPublisherID | uoi | - |
heal.numberOfPages | 311 σ. | - |
heal.fullTextAvailability | true | - |
Appears in Collections: | Διδακτορικές Διατριβές - ΧΗΜ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Δ.Δ. - ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΡΑΚΗ.pdf | 11.35 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License