Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/5428
Title: Επίδραση χρήσης απορροφητών οξυγόνου, τροποοιημένης ατμόσφαιρας αζώτου, ακτινοβόλησης, υλικού συσκευασίας, φωτός, θερμοκρασίας και χρόνου συντήρησης στην ποιότητα ολόκληρου και θρυμματισμένου αμυγδάλου
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας
Subject classification: Αμύγδαλο
Καλλιέργεια
Ξηροί καρποί
Keywords: Ολόκληρο αμύγδαλο,Θρυμματισμένο αμύγδαλο,Ενεργή συσκευασία,Συσκευασία σε ατμόσφαιρα αζώτου,Απορροφητές οξυγόνου,Επιμήκυνση χρόνου ζωής,Ποιότητα
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/5428
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.1476
Link: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας
Appears in Collections:Διδακτορικές Διατριβές - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Δ.Δ - ΜΕΞΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ.pdf5.57 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons