Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/5428
Title: | Επίδραση χρήσης απορροφητών οξυγόνου, τροποοιημένης ατμόσφαιρας αζώτου, ακτινοβόλησης, υλικού συσκευασίας, φωτός, θερμοκρασίας και χρόνου συντήρησης στην ποιότητα ολόκληρου και θρυμματισμένου αμυγδάλου |
Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας |
Subject classification: | Αμύγδαλο Καλλιέργεια Ξηροί καρποί |
Keywords: | Ολόκληρο αμύγδαλο,Θρυμματισμένο αμύγδαλο,Ενεργή συσκευασία,Συσκευασία σε ατμόσφαιρα αζώτου,Απορροφητές οξυγόνου,Επιμήκυνση χρόνου ζωής,Ποιότητα |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/5428 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.1476 |
Link: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας |
Appears in Collections: | Διδακτορικές Διατριβές - ΧΗΜ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Δ.Δ - ΜΕΞΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ.pdf | 5.57 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License