Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/5266
Title: Μελέτη της επίδρασης φυσικών αντιμικροβιακών παραγόντων στη συντήρηση και ασφάλεια ημιμαγειρεμένου κρέατος πουλερικών
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας
Subject classification: Κρέας
Έλεγχος
Τεχνολογία τροφίμων
Μικροοργανισμοί
Keywords: Φυσικοί αντιμικροβιακοί παράγοντες,Πουλερικά,Αερόβια και υπό κενό συσκευασία,Λυσοζύμη και edta,Αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου,Αιθέριο έλαιο ρίγανης,Συντήρηση και ασφάλεια,Ημι-μαγειρεμένα σνίτσελ κοτόπουλου
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/5266
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.1936
Link: Δ.Δ. ΝΤΖ 2010
Appears in Collections:Διδακτορικές Διατριβές - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Δ.Δ. - ΝΤΖΙΜΑΝΗ ΑΘΗΝΑ.pdf4.97 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons