Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/5266| Title: | Μελέτη της επίδρασης φυσικών αντιμικροβιακών παραγόντων στη συντήρηση και ασφάλεια ημιμαγειρεμένου κρέατος πουλερικών |
| Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας |
| Subject classification: | Κρέας Έλεγχος Τεχνολογία τροφίμων Μικροοργανισμοί |
| Keywords: | Φυσικοί αντιμικροβιακοί παράγοντες,Πουλερικά,Αερόβια και υπό κενό συσκευασία,Λυσοζύμη και edta,Αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου,Αιθέριο έλαιο ρίγανης,Συντήρηση και ασφάλεια,Ημι-μαγειρεμένα σνίτσελ κοτόπουλου |
| URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/5266 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.1936 |
| Link: | Δ.Δ. ΝΤΖ 2010 |
| Appears in Collections: | Διδακτορικές Διατριβές - ΧΗΜ |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Δ.Δ. - ΝΤΖΙΜΑΝΗ ΑΘΗΝΑ.pdf | 4.97 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License