Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/5266
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΝτζιμάνη, Αθηνά Γ.el
dc.date.accessioned2015-10-23T07:53:52Z-
dc.date.available2015-10-23T07:53:52Z-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/5266-
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.1936-
dc.rightsDefault License-
dc.subjectΦυσικοί αντιμικροβιακοί παράγοντεςel
dc.subjectΠουλερικάel
dc.subjectΑερόβια και υπό κενό συσκευασίαel
dc.subjectΛυσοζύμη και edtael
dc.subjectΑιθέριο έλαιο δενδρολίβανουel
dc.subjectΑιθέριο έλαιο ρίγανηςel
dc.subjectΣυντήρηση και ασφάλειαel
dc.subjectΗμι-μαγειρεμένα σνίτσελ κοτόπουλουel
dc.titleΜελέτη της επίδρασης φυσικών αντιμικροβιακών παραγόντων στη συντήρηση και ασφάλεια ημιμαγειρεμένου κρέατος πουλερικώνel
heal.typedoctoralThesis-
heal.type.enDoctoral thesisen
heal.type.elΔιδακτορική διατριβήel
heal.classificationΚρέαςel
heal.classificationΈλεγχοςel
heal.classificationΤεχνολογία τροφίμωνel
heal.classificationΜικροοργανισμοίel
heal.identifier.secondaryΔ.Δ. ΝΤΖ 2010-
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείαςel
heal.publicationDate2010-
heal.bibliographicCitationΒιβλιογραφία: σ. 269-229el
heal.advisorNameΣαββαΐδης, Ι. Ν.el
heal.committeeMemberNameΚοντομηνάς, Μιχάλης Γ.el
heal.committeeMemberNameΜπεζιρτζόγλου, Ευγενίαel
heal.committeeMemberNameΑρβανιτογιάννης, Ιωάννηςel
heal.committeeMemberNameΙωσηφίδου, Ελένηel
heal.committeeMemberNameΣαββαΐδης, Ιωάννης Ν.el
heal.committeeMemberNameΡηγανάκος, Κυριάκοςel
heal.committeeMemberNameΠαπαβέργου, Αικατερίνηel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείαςel
heal.academicPublisherIDuoi-
heal.numberOfPages299 σ.-
heal.fullTextAvailabilitytrue-
Appears in Collections:Διδακτορικές Διατριβές - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Δ.Δ. - ΝΤΖΙΜΑΝΗ ΑΘΗΝΑ.pdf4.97 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons