Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/458
Title: | Μελέτη της υπολειμματικότητας των παρασιτοκτόνων στο γάλα και τα τυριά της Ελλάδας και της συμπεριφοράς των εντομοκτόνων Lindane και Methyl Parathion κατά την παραγωγή, ωρίμανση και συντήρηση του τυριού φέτα |
Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Σχολή Θετικών Επιστημών Τμήμα Χημείας Τομέας Βιομηχανικής Χημείας και Χημείας Τροφίμων Εργαστήριο Βιομηχανικής Χημείας |
Subject classification: | Παρασιτοκτόνα, χημικά Γαλακτοκομικά προϊόντα NLG |
Keywords: | Γάλα,Καζεϊνη, δέσμευση,Οργανοφωσφορικά εντομοκτόνα οργανοχλωριωμένα,Τυριά,Υπολείμματα παρασιτοκτόνου |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/458 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.6 |
Link: | http://thesis.ekt.gr/thesisBookReader/id/10978#page/1/mode/2u |
Appears in Collections: | Διδακτορικές Διατριβές - ΧΗΜ |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
This item is licensed under a Creative Commons License