Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/39416
Title: | Επίδραση της προσθήκης διαφορετικών συπληρωμάτων στην παραγωγή και ποιότητα του γάλακτος στα μηρυκαστικά |
Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Γεωπονίας. Τμήμα Γεωπονίας - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής |
Subject classification: | Γάλα - Παραγωγή |
Keywords: | Γάλα,Γαλακτοπαραγωγή |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/39416 |
Appears in Collections: | Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
This item is licensed under a Creative Commons License