Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/39416
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΤζιμογιάννη - Μάμαλη, Ελένηel
dc.date.accessioned2025-09-18T09:07:24Z-
dc.date.available2025-09-18T09:07:24Z-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/39416-
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/*
dc.subjectΓάλαel
dc.subjectΓαλακτοπαραγωγήel
dc.titleΕπίδραση της προσθήκης διαφορετικών συπληρωμάτων στην παραγωγή και ποιότητα του γάλακτος στα μηρυκαστικάel
heal.typebachelorThesis-
heal.type.enBachelor thesisen
heal.type.elΠροπτυχιακή/Διπλωματική εργασίαel
heal.classificationΓάλα - Παραγωγή-
heal.languageel-
heal.accesscampus-
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Γεωπονίας. Τμήμα Γεωπονίας - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγήςel
heal.publicationDate2025-
heal.advisorNameΧατζηζήσης, Λάμπροςel
heal.committeeMemberNameΓκούβα, Ευαγγελίαel
heal.committeeMemberNameΜαγκλάρας, Γεώργιοςel
heal.academicPublisherΤμήμα Γεωπονίας - Κατεύθυνη Ζωικής Παραγωγήςel
heal.academicPublisherIDuoi-
heal.fullTextAvailabilityfalse-
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons