Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/39416Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Τζιμογιάννη - Μάμαλη, Ελένη | el |
| dc.date.accessioned | 2025-09-18T09:07:24Z | - |
| dc.date.available | 2025-09-18T09:07:24Z | - |
| dc.identifier.uri | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/39416 | - |
| dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
| dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
| dc.subject | Γάλα | el |
| dc.subject | Γαλακτοπαραγωγή | el |
| dc.title | Επίδραση της προσθήκης διαφορετικών συπληρωμάτων στην παραγωγή και ποιότητα του γάλακτος στα μηρυκαστικά | el |
| heal.type | bachelorThesis | - |
| heal.type.en | Bachelor thesis | en |
| heal.type.el | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | el |
| heal.classification | Γάλα - Παραγωγή | - |
| heal.language | el | - |
| heal.access | campus | - |
| heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Γεωπονίας. Τμήμα Γεωπονίας - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής | el |
| heal.publicationDate | 2025 | - |
| heal.advisorName | Χατζηζήσης, Λάμπρος | el |
| heal.committeeMemberName | Γκούβα, Ευαγγελία | el |
| heal.committeeMemberName | Μαγκλάρας, Γεώργιος | el |
| heal.academicPublisher | Τμήμα Γεωπονίας - Κατεύθυνη Ζωικής Παραγωγής | el |
| heal.academicPublisherID | uoi | - |
| heal.fullTextAvailability | false | - |
| Appears in Collections: | Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής | |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
This item is licensed under a Creative Commons License