Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/39401
Title: | Αξιοποίηση φυσικών βιοδραστικών συστατικών από οινολάσπες προς την ανάπτυξη προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας Valorization of natural bioactive compounds from wine lees for the development of high value-added products |
Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών |
Subject classification: | Βιοτεχνολογία Biotechnology |
Keywords: | Οινολάσπη,Αγροτοβιομηχανικά απόβλητα,Συσκευασία τροφίμων,Βιοδραστικές ενώσεις,Wine lees,Agro-industrial by-products,Food packaging,Bioactive compounds |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/39401 |
Appears in Collections: | Διδακτορικές Διατριβές - ΒΕΤ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Δ.Δ. Αθανασίου Παναγιώτης (2025).pdf | 6.38 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
This item is licensed under a Creative Commons License