Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/39401
Title: Αξιοποίηση φυσικών βιοδραστικών συστατικών από οινολάσπες προς την ανάπτυξη προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας
Valorization of natural bioactive compounds from wine lees for the development of high value-added products
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών
Subject classification: Βιοτεχνολογία
Biotechnology
Keywords: Οινολάσπη,Αγροτοβιομηχανικά απόβλητα,Συσκευασία τροφίμων,Βιοδραστικές ενώσεις,Wine lees,Agro-industrial by-products,Food packaging,Bioactive compounds
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/39401
Appears in Collections:Διδακτορικές Διατριβές - ΒΕΤ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Δ.Δ. Αθανασίου Παναγιώτης (2025).pdf6.38 MBAdobe PDFView/Open    Request a copy


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons