Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/38952
Title: | Οι καλλιεργούμενες ερυθρές οινοποιήσιμες ποικιλίες αμπέλου στην Ελλάδα και η οινοποίησή τους |
Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Γεωπονίας. Τμήμα Γεωπονίας - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής |
Subject classification: | Αμπελουργία - Ποικιλίες - Ερυθρές Οινοποίηση |
Keywords: | Αμπέλια,Οινοποίηση |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/38952 |
Appears in Collections: | Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
This item is licensed under a Creative Commons License