Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/38600
Title: | Επίδραση της συσκευασίας με μεμβράνες από γλουτένη σίτου εμπλουτισμένες με αιθέρια έλαια δυόσμου και γαρύφαλλου στον χρόνο ζωής φρέσκου κιμά κοτόπουλου |
Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών |
Subject classification: | Χημεία και ανάλυση τροφίμων |
Keywords: | Συσκευασία,Χημεία τροφίμων,Κιμάς κοτόπουλο,Αιθέρια έλαια |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/38600 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.18305 |
Appears in Collections: | Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Μ.Ε. ΑΝΘΟΜΕΛΙΔΗΣ ΑΡΣΕΝΙΟΣ (2024) .pdf | 2.78 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License