Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/38600
Title: Επίδραση της συσκευασίας με μεμβράνες από γλουτένη σίτου εμπλουτισμένες με αιθέρια έλαια δυόσμου και γαρύφαλλου στον χρόνο ζωής φρέσκου κιμά κοτόπουλου
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών
Subject classification: Χημεία και ανάλυση τροφίμων
Keywords: Συσκευασία,Χημεία τροφίμων,Κιμάς κοτόπουλο,Αιθέρια έλαια
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/38600
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.18305
Appears in Collections:Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Μ.Ε. ΑΝΘΟΜΕΛΙΔΗΣ ΑΡΣΕΝΙΟΣ (2024) .pdf2.78 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons