Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/38211
Title: Μελέτη των ποιοτικών χαρακτηριστικών θερμικά κατεργασμένων ελαίων (ελαιόλαδο & σησαμέλαιο) με και χωρίς την προσθήκη αρωματικών φυτών (δενδρολίβανο & εστραγκόν)
Study of quality characteristics heat-treated oils (olive oil & sesame oil) with and without addition of aromatic plants (rosemary & tarragon)
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών Τμήμα Χημείας
Subject classification: Χημεία Τροφίμων
Keywords: Ελαιόλαδο,Σησαμέλαιο,Οξείδωση,Τηγάνισμα,Δεντρολίβανο,Εστραγκόν,Olive oil,Sesame oil,Oxidation,Frying,Tarragon,Rosemary
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/38211
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.17917
Appears in Collections:Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Μ.Ε. ΤΣΑΚΙΡΗ ΑΣΗΜΙΝΑ(2024).pdf2.83 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons