Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/37754| Title: | Μελέτη τυριών φέτα και κεφαλογραβιέρα που παρασκευάστηκαν με μερική υποκατάσταση του NaCI από KCI | 
| Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών | 
| Subject classification: | Τυρί - Παραγωγή | 
| Keywords: | Τυρί,Φέτα,Κεφαλογραβιέρα,Χλωριούχο νάτριο,Αλάτι | 
| URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/37754 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.17461  | 
| Appears in Collections: | Διδακτορικές  Διατριβές - ΧΗΜ | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Δ.Δ. Κάτσιαρη Μαρία.-Χάϊδω (1999).pdf | 5.22 MB | Adobe PDF | View/Open | 
This item is licensed under a Creative Commons License