Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/37340
Title: Συγκριτική αξιολόγηση της ολικής αντιοξειδωτικής ικανότητας και της περιεκτικότητας σε βιταμίνη C και ολικές φαινόλες των καρπών τριών εμπορικών ποικιλιών Λωτού
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Γεωπονίας. Τμήμα Γεωπονίας - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής
Subject classification: Λωτός - Ποικιλίες - Καλλιέργεια
Keywords: Λωτός
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/37340
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.17051
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ΜΠΕΚΑ - ΚΙΤΣΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ.pdf5.75 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons